Wij maken casting nog eenvoudiger en leuker!

Probeer het eens uit! Casten via GetDiscovered.com werkt sneller, doeltreffender en ontzorgt! GetDiscovered.com is onderdeel van Dynamic Casting BV Telefoonnummer is +31-20-7600058 of per e-mail info@getdiscovered.com GetDiscovered.com is a label of Dynamic Casting BV Phonenumber +31-20-7600058 or e-mail us at info@getdiscovered.com

Direct zoeken naar talenten

Leuk dat je je voor ons team interesseert!

Wij barsten van het enthousiasme om jou verder te helpen bij jouw zoektocht naar de juiste gezichten voor mediaproducties. En dat in de breedste zin des woords: voor fotoshoots, commercials, series en speelfilms. Maar ook leveren wij hostessen, fotografen en visagisten.

Met onze casting directors stevenen we samen af op jouw doel.

Ja! Wij zagen de poten onder de eigen stoel weg!

Met GetDiscovered.com (onderdeel van Dynamic casting BV) faciliteren we onze klant die de behoefte heeft om zelf te casten. De ene klant wil graag zelf de neusjes uit en de ander wil het liefst op een rustige zondag zijn cast verzamelen. En dit zogenaamde “24-7 do-it-yourself casting” kan tegen een veel voordeliger tarief.
En.. als dit voor Nederland werkt, dan werkt dit wereldwijd, dus na de testfase in Nederland zullen we dit land voor land gaan uitrollen..

We hadden ons tegen beter weten in kunnen verzetten tegen de trend dat de klant zelf via Facebook cast, maar we kozen ervoor om klanten te faciliteren hierin. Facebook is er niet op ingericht om die blonde 18-jarige jongen met flaporen te vinden die in Tilburg woont, GetDiscovered.com is hiervoor wel geoptimaliseerd.

En waarom doen we dit? We hebben het idee dat als dit gemak voor de klant eenmaal werkt dat er dan meer (nieuwe) klanten gebruik zullen maken hiervan. Wij als team houden meer tijd over voor service, begeleiding en acquisitie van de juiste talenten.

 


Sandra Rake

Oprichter / Castingdirector / Marketing

Workoholic. Met haar achtergrond als fotografe, NL kampioene kapster en visagiste komt geregeld van pas bij het beoordelen van modellen voor de vele producties die we van mensen mogen voorzien. Na het oprichten van succesvolle bedrijven zoals www.Voor1dagmodel.nl (verkocht) en www.Talentenbeurs.nl deed de gelegenheid zich voor om het grootste castingbureau van Nederland over te nemen. Met thans 148.000 talentenprofielen waarvan we de meest actieve mensen vaak al kennen vinden wij het juiste gezicht al snel.

Boxie van Gerrisheim

Castingdirector / Talenten Marketing

AKA Inspector gadget. Creatieve duizendpoot, die vanuit zijn achtergrond als professioneel muzikant en acteur het vak kan benaderen vanuit het oogpunt van de talenten. Is er iets gaande in castingland, Boxie weet het als eerste. Met een fijn netwerk weet hij wat er speelt, en weet hier goed op in te springen en wie hij moet bellen om zaken voor elkaar te krijgen. Dankzij zijn verleden als project-coördinator is hij ook betrokken bij het uitdenken van onze digitale strategie. Daarnaast is het een aardige vent.

Romy Krommert

Castingdirector / Hostessentak

Besmet met het castingvirus.Romy kan geen avond rustig op de bank zitten zonder even te MOETEN controleren of er nog een urgent mailtje is binnengekomen. Romy is in haar nopjes als ze kan multitasken, zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen houdt ze alle ballen hoog en schakelt moeiteloos razendsnel tussen het vinden van een aziatische toerist of een bejaarde dame, een rockster met tattoo´s of een sumo worstelaar. Met haar achtergrond als actrice, model en hostess bestiert ze de hostessen-tak samen met Anchel.

Leo Boon

Casting / Portret fotograaf

Wat Rembrandt kon was uniek (schilderen met licht) en hetzelfde kan Leo binnen zijn fotografie. Met het grootste gemak weet hij de essentie van hoe iemand is te vangen in prachtige portretten. Bij Leo ben je aan het juiste adres voor het maken van een goede en realistische serie castingfoto´s waarmee je je volgende klussen zult binnenslepen.

Erwin Rake

Manusje van Alles

Alles wat vervoert, geschroefd, geboord of anderzijds ondersteund moet worden doet Erwin, altijd in een vrolijk humeur!

Rianne Rotteveel

Stagiaire / Casting assistent

Rianne draait lekker mee in het team, doet aan management en casting directors ondersteuning. Daarnaast zet zij geweldige koffie; kom er eens voor langs?